2019. Augusztus 24. 06:46
NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· Let√∂lt√©sek
· F√≥rum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelv√©tel
· Gal√©ria
· Keres√©s
· Hallgasd!
· ARCH√ćV 2013 03. 15 H√ďHELYZET
· Oktat√°s
Az elektronikus pénz Stk.
A K√ČPRE KATTINTVA REGISZTR√ĀLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g
TEMPO archív
MAG-H√ćRDET√ē
Rťszvťny igťnylťs
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelv√Ľ leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.B√©la Lovagrend,(TITKOS T√ĀRSAS√ĀG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORB√ČLY J√ďZSEFET A B√ćR√ď LETART√ďZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tett√ľnk"? Tiszta vizet a poh√°rba! Magyarorsz√°g √©s becsapott polg√°rai ellopott " rendszerv√°lt√°sa".

8. 509.)Rajtatok m√ļlik! Feljelent√©s csatlakoz√°s, k√∂zlem√©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP √°bra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyon√°t!

12. 196.)TIG√ĀZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felh√≠v√°s √©s t√°j√©koztat√°s!/Hajd√ļ-B√©t + T√ĀBL√ĀZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIR√ĀLYS√ĀG KEZ√ČBEN

18. 75.)POLIP/B√Ľnszervezeti √°bra XII.(√öJ)

19. 74.)Komment√°r n√©lk√ľl

20. 65.)ITT A MEGOLD√ĀS Ptk.484. ¬ß..MAGAD URAM, HA SZOLG√ĀD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
‹dvŲzlet
A SZENT KORONA BANK-HOZ, BALR√ďL TUDSZ REGISZTR√ĀLNI!................A SZENT KORONA BANK-HOZ, BALR√ďL TUDSZ REGISZTR√ĀLNI!..............
"KEDVES OLVAS√ď , HA √ĖN HAT√ďS√ĀG TAGJAK√ČNT, VAGY HIVATALOS SZEM√ČLYK√ČNT OLVASSA HONLAPUNKAT HIVATALI ELJ√ĀR√ĀSA SOR√ĀN, AKKOR FELH√ćVJUK A FIGYELM√ČT, HOGY AZ OLDALON OLYAN K√ĖZHITELES NYILV√ĀNTART√ĀSI ADATOKON NYUGV√ď BIZONY√ćT√ČKOK VANNAK, AMELYEK TUDOM√ĀSRA JUT√ĀSA FOLYT√ĀN a Be 171¬ß-√°nak (2) bekezd√©se alapj√°n kell elj√°rjon a B√ľntet√Ķt√∂rv√©nyk√∂nyv 137. ¬ß-a szerinti hivatalos szem√©lyk√©nt ! A Be. 171. ¬ß-√°nak (2) bekezd√©se szerint a hat√≥s√°g tagja √©s a hivatalos szem√©ly k√∂teles a hat√°sk√∂r√©ben tudom√°s√°ra jutott b√Ľncselekm√©nyt - ha az elk√∂vet√Ķ ismert, annak megjel√∂l√©s√©vel - feljelenteni. A feljelent√©shez csatolni kell a bizony√≠t√°si eszk√∂z√∂ket, ha ez nem lehets√©ges, a meg√Ķrz√©s√ľkr√Ķl kell gondoskodni. E rendelkez√©sb√Ķl az k√∂vetkezik, hogy az irrelev√°ns inform√°ci√≥k kisz√Ľr√©s√©nek az id√Ķpontj√°t k√∂vet√Ķen a relev√°ns adathalmaz tov√°bbi elemz√©se is sz√ľks√©ges ahhoz, hogy a feljelent√©s megt√©tel√©r√Ķl t√∂rt√©njen int√©zked√©s... Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g 333/B/2002 AB hat√°rozata Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g 333/B/2002 AB hat√°rozata ... K√úL√ĖN H√ćVJUK FEL A FIGYELMET a Tisztess√©ges elj√°r√°s v√©delm√©r√Ķl sz√≥l√≥ 2009. CLXIII. t√∂rv√©nyre ( Link), amely a korrupci√≥t felt√°rt√≥ hivatali alkalamzottak v√©delm√©r√Ķl √©s d√≠jjaz√°s√°r√≥l is rendelekzik."
Tempo News Tv csatorna
A friss TNT filmeket folyamatosan ker√ľlnek fel a tv-be. >>>Link
AZ TEMPOHIREK OLDALRA A REGISZTR√ĀCI√ď SZ√úNETEL TECHNIKAI OKOK MIATT !
13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG
A TEMPO az IRM-ben kiteregeti a szennyest. IRM-et , √©s az OIT-t is k√©pvisel√Ķ dr V√∂r√∂s Edit f√Ķoszt√°lyvezet√Ķnek, aki Navracsics √©s R√©p√°si megb√≠z√°s√°b√≥l t√°rgyalt.

1 R√ČSZ :
793.)A fogyasztó nem finanszírozható
Egyetlen egy fogyasztó sem hitelképes, ezért a bankoknak meg kellett volna tagadnia a folyósítást.

792.)Tisztelt Honfit√°rsunk!

Elérkezett az ideje a társadalmi összefogásnak annak érdekében, hogy az általános népjólétet meg tudjuk valósítani, és nem a demokráciát ami egy hamis fikció, mivel a szó népuralmat jelent, és az nem megvalósítható, ugyanis fogalmilag van kizárva, a nép nem akart soha uralkodni, mert az azt jelentené, hogy mindenki csak uralkodna elvben mindenkin, de hogyan?

Ami viszont megval√≥s√≠that√≥, az a n√©p j√≥l√©t, √©s a n√©p erre v√°gyik. A jelen kor kih√≠v√°sa nem a migr√°ci√≥, vagy a glob√°lis felmeleged√©s meg√°ll√≠t√°sa els√Ķsorban, hanem a m√°r jav√°ban zajl√≥ 4. ipari forradalom hat√°s√°ra kb. 80% -os r√°t√°ra emelked√Ķ munkan√©lk√ľlis√©g okozta elszeg√©nyed√©s megakad√°lyoz√°sa.

Ezt csak √©s kiz√°r√≥lag a felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem az eg√©sz vil√°gon egys√©gesen √©s nagyj√°b√≥l egyszerre t√∂rt√©n√Ķ bevezet√©s√©vel lehet meg√°ll√≠tani, melynek kifizet√©s√©re az √°llamok csak akkor lesznek k√©pesek, ha term√Ķf√∂ldek √©s termel√Ķ berendez√©sek az eg√©sz vil√°gon ism√©t √°llami tulajdonba ker√ľlnek a k√∂zell√°t√°s biztos√≠t√°sa √©rdek√©ben.

Els√Ķsorban a fegyver √©s gy√≥gyszer gy√°rakat kell √°llamos√≠tani, hogy megsz√Ľnj√∂n a profit orient√°lts√°g, mert akkor nem lesz t√∂bb h√°bor√ļ, √©s nem fognak √ļjabb v√≠rus t√∂rzseket el√Ķ√°ll√≠tani a gy√≥gyszer elad√°sok n√∂vel√©se √©rdek√©ben. A h√°bor√ļk √°ra fedezi az alapj√∂vedelemre ford√≠tand√≥ √∂sszegeket.

A fentiek megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben megalkottuk a 2. Aranybulla 2012.-t, mely az Apostoli Magyar √©s Vil√°g Kir√°lys√°g m√Ľk√∂d√©snek az abszol√ļt monarchikus alapja, melyhez elk√©sz√≠tett√ľk a szerz√Ķd√©seket a vil√°g orsz√°gainak a csatlakoz√°s√°hoz, ez a 3. B√©csi D√∂nt√©s.

Ez az √ļj online √°llam √©s vil√°g ir√°ny√≠t√°si rendszer a Szent Korona Bank (Szent Korona Net World Bank) szerver√©n fut.

Az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √©letre h√≠v√°s√°t 2009. j√ļnius 13-√°n jelentettem be, ekkor v√°llaltam el √∂nk√©nt a korm√°nyz√≥i feladatok ell√°t√°st, m√°ra sz√ľks√©gess√© v√°lt a Vil√°g Kir√°lys√°g l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben az √Ķseink nev√©nek a felv√©tele a szakr√°lis meger√Ķs√≠t√©s ok√°n, √≠gy imm√°r I J√≥zsef Nimr√≥d B√°tor Atilla k√©nt l√©p√ľnk fel a nemzetk√∂zi politikai porond m√Ľv√©szbej√°r√≥in, egyel√Ķre l√°thatatlanul.

Term√©szetesen a hazai politikai „elit” azaz a horda mindent tud err√Ķl, mivel √©n vagyok az egyetlen val√≥di ellenz√©ki vezet√Ķ, √≠gy rajtunk k√≠v√ľl t√©nylegesen senkit nem kell megfigyelni√ľk, √©s t√Ľzzel-vassal k√ľzdenek az ellen, hogy forr√°sokhoz jussunk a sz√ľks√©ges utaz√°sok finansz√≠roz√°s√°nak √©rdek√©ben, illetve, hogy fent tudjuk tartani az ehhez sz√ľks√©ges h√°tt√©r b√°zist.

Az √∂sszefog√°sra ezen anyagi felt√©telek megteremt√©se √©rdek√©ben van sz√ľks√©g, nem utc√°ra kell vonulni, √©s nem kell Molotov kokt√©lokat dob√°lni. Egyr√©szt semmi √©rtelme, mivel az automata fegyverek ellen hat√°stalan, m√°sr√©szt ez √©sz j√°t√©k ami a M√°rki Zay-nak ehhez nincsen.

Sajnos a Szent Korona Bank els√Ķ szoftver√©t be√©p√≠tett emberek kor√°bban megszerezt√©k √©s SzentKoronaBank.hu oldalt √Ķk m√Ľk√∂dtetik, √©s hamis Magyarigazolv√°nyok kiad√°s√°val az emberek anyagi t√°mogat√°s√°t sokszor a nevemet felhaszn√°lva leny√ļlj√°k.

Az alapj√∂vedelem min√©l gyorsabb bevezet√©se √©rdek√©ben k√©r√ľnk, hogy legal√°bb havi ezer forinttal t√°mogasd a munk√°nkat, a vil√°gon van erre fogad√≥k√©szs√©g, mert csak Magyarorsz√°gon nem lehet bevezetni.

Az általunk eddig a kilenc év alatt elvégzett munkáról a honlapjainkon és facebookos oldalainkon tájékozódni tudsz, ahol közokirattal zárt logikai láncban találhatóak meg a bizonyítékaink az állításainkról.

Az adom√°nyod vagy az √Ābel Klaudia Erika Sberbankn√°l vezetett 14100141-26085349-01000008 sz√°m√ļ sz√°ml√°ra, vagy a posta c√≠memre: 6000 Kecskem√©t, Tavaszmez√Ķ utca 18. sz√°mra lev√©lben vagy piros csekken tudod elk√ľldeni.
Köszönettel:

Borbély József
kormányzó
791.)Október 23-ra és más korra is

Nemcsak Orb√°n Viktor az aki hal√°los veszedelmet hoz r√°nk a Magyar N√©pre, hanem els√Ķ sorban azok az "ellenz√©ki" p√°rt "vez√©rek" √©s tuaregek meg B√≠r√≥ Ic√°k akik az utc√°ra meg st√≠lszer√Ľen most a V√©rmez√Ķre h√≠vj√°k az Orb√°n rendszer ellen t√ľntetni a m√°r szinte v√©gs√Ķkig elkeseredett embereket megism√©telni az 56'-t, mely v√©gs√Ķ veszedelembe sodor mindenkit, mert az utc√°n az √°llig felfegyverzett, √©s az √∂ld√∂kl√©sre kik√©pzett "anyagyilkos" t√ļlnyom√≥r√©szt izraeli zsoldos katon√°k v√©rbe fojtan√°k ezt a kv√°zi forradalmat is, ugyanis ez az Orb√°n√©k √©s a teljes hatalmi elit √©rdeke is, mert a bal √©s a jobb oldal egy√ľtt tett√©k t√∂nkre, illetve lopt√°k el az orsz√°got, √©s miut√°n m√°r nem tudj√°k titkolni, kider√ľlt orsz√°g vil√°g el√Ķtt, h√°t kellene nekik a forradalom mint egy falat keny√©r, hogy a hatalmukat megtarts√°k. A "Shepherdek", a Haz√°t elad√≥ K√°slerek, "Alkotm√°nyos Ellen√°ll√≥k" Nemzet gy√Ľl√Ķk stb. is mind mind tudottan, vagy tudni kelletten a hatalom kuty√°i. Soha a vil√°gon m√©g ez id√°ig nem tudott gy√Ķzni egyetlen egy forradalom sem, kamu az err√Ķl sz√≥l√≥ t√∂rt√©nelem, D√≥zsa magas rang√ļ katonatiszt volt, nem pedig a felkel√Ķ n√©p gyermeke, Bem ap√≥ pedig karrier katona volt aki miatt rengeteg magyar honv√©d esett √°ldozatul feleslegesen, majd t√∂r√∂k pasak√©nt fejezte be katonai p√°lyafut√°s√°t.

Hogy akkor mi a teend√Ķ? Nem szabad az √Ķ kott√°jukb√≥l j√°tszanunk, ne √©n gy√Ķzzelek meg benneteket, hanem n√©zzetek ut√°na amiket √°ll√≠tok, hogy √ļgy van-e, hogy gy√Ķz√∂tt e valaha egy forradalom is, hogy ezek az utc√°ra h√≠v√≥ emberk√©k kicsod√°k, √©s akkor r√°j√∂tt√∂k, hogy √°tver√©s, csak akkor felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy akkor kik is ezek a B√≠r√≥ Ic√°k - sajn√°lom, hogy most √ēt kellett megtal√°lnom, de hi√°ba figyelmeztettem, hogy nem j√≥ √ļton j√°r, nem b√≠rtam meggy√Ķzni, hogy egyed√ľl a jogi √ļt l√©tezik ami eredm√©nyre vezethet, mivel a haza√°rul√≥ senkih√°zi jog√°szai mind √°tvert√©k - viszont mindny√°junk √©rdek√©ben Icura sem lehetek tekintettel, pedig nyilv√°n √©s nagyon b√≠zom benne, hogy nem gazember mint a Pataki Attila akivel annak idej√©n tartottunk egy√ľtt Bicsk√©n lakoss√°gi f√≥rumot a hitel k√°rosultaknak, az√≥ta viszont 6 mill√°√©rt beszorult a feje Orb√°n farpof√°i k√∂z√©, ennyit a celeb forradalm√°rokr√≥l, ja √©s persze Attila a B√©kemenet √©lharcosa lett az√≥ta, ilyenek a Szandi meg az 56' -s gyilkos felmen√Ķkkel rendelkez√Ķ Hob√≥ is.

Nagyon sz√©pen k√©r√ľnk Mindenkit, hogy minden utcai rendezv√©nyt√Ķl, legyen az ak√°r √ľnneps√©g, vagy t√ľntet√©s tarts√°tok magatokat √©s csal√°dtagjaitokat bar√°taitokat √©s ismer√Ķs√∂ket t√°vol, illetve az ismeretleneket is sz√≥l√≠ts√°tok meg, √©s besz√©lj√©tek le az utcai demonstr√°ci√≥r√≥l ha kell ezt az √≠r√°somat aj√°nlj√°tok a r√©sz√ľkre t√°j√©koz√≥d√°sul.
T√∂bbet √©sszel mint er√Ķvel, biztos tudj√°tok, hogy csak az eredeti √∂tlet√©rt "fizetnek". K√©tszer ne l√©pj√ľnk ugyanabba a foly√≥ba.

Ha a t√ľrelm√ľnket nem vesz√≠tj√ľk el, √©s nem t√°ncolunk √ļgy ahogy √Ķk furuly√°lnak akkor hamarosan mi√©nk a gy√Ķzelem. Ki kell tartanunk. Kitart√°s!!!
BorbélyJózsef 
kormányzó

Kelt Kecskeméten, 2018 október 17. napján
790.)Tisztánlátás végett
Tiszt√°n l√°t√°s v√©gett k√∂zreadunk n√©h√°ny fontos szempontot annak meg√°llap√≠t√°s√°hoz, hogy a politikusok k√∂z√ľl ki kicsoda, illetve most akkor ki a haza√°rul√≥

I.

Minden politikus haza√°rul√≥, illetve b√°rkit b√°rmikor, de legink√°bb a v√°laszt√≥it szemrebben√©s n√©lk√ľl el√°rulja, mert gazember, ezt onnan lehet tudni, hogy rendes ember nem v√°lasztja a politikai p√°ly√°t. A t√∂rt√©nelmet gy√Ķztesek √≠rj√°k, ez√©rt van az, hogy n√©h√°ny politikusr√≥l √ļgy eml√©kszik meg az "ut√≥kor", hogy rendes ember volt, mert √≠gy elhissz√ľk, hogy lehetnek, illetve voltak ilyen emberek.

II.

A korm√°nynak soha nincsen t√©nyleges ellenz√©ke, mivel egy a kuck√≥ a kemenc√©vel, r√©szletezve, √©s lassan m o n d v a, h o g y m i n d e n k i m e g √© r t s e, hogy a politikusok sz√≠nh√°zat csin√°lnak nek√ľnk, el√Ķadj√°k, a nagy operettet, hogy √Ķk √©lethal√°l harcot folytatnak egym√°s ellen, bal √©s jobb oldal a v√°laszt√≥ik √©rdek√©ben. Ez egy√°ltal√°n nincs √≠gy, mert akkor 2002 ut√°n a baloldal becsukatta volna ezeket a m√≥ri gyilkoss√°got megrendel√Ķ Orb√°n Pint√©r t√°rsas√°got, √©s elrendelt√©k volna a vagyonuk elkobz√°s√°t, ehelyett 8 √©vig egy√ľtt √ľzletelt a k√©t p√°rt p√©nzt√°rnok, a Simicska √©s a Puch L√°szl√≥. Majd a k√∂vetkez√Ķ 8 √©vben Orb√°n sem sz√°moltatta el a Gyurcs√°ny√©kat, nem koboztatta el a lopott vagyonokat, -holott az eg√©sz bag√°zsnak b√∂rt√∂nben lett volna a helye a hat√°lyos t√∂rv√©nyek szerint - √©s nem ford√≠tott√°k azokat k√∂zc√©lra. Ha ebb√Ķl valaki nem tudja lesz√Ľrni, hogy a politikusok egy csal√°dba val√≥k, akkor nem tudunk seg√≠teni a meg√©rt√©sben, illetve csak annyit, hogy M√≥ricz Zsigmond ezt m√°r j√≥ r√©gen le√≠rta a Rokonok c√≠m√Ľ m√Ľv√©ben, illetve akkor id√©zz√ľk a klasszikusok k√∂z√ľl Csurka Istv√°nt, aki azt mondta, hogy Edu√°rd√≥ R√≥zsa Flores, Bajnai Gordon, √©s Morvai Krisztina az ugyanaz, √©s persze fellehetne sorolni a vil√°g √∂sszes politikus√°t a Csurk√°val egy√ľtt, de √Ķ legal√°bb beismerte.

III.

Akkor vegy√ľk √°t m√©g egyszer Sargentini f√©le tegnapi Orb√°n Viktor felett aratott k√©tharmados gy√Ķzelm√©t. Ez nem a magyar n√©p, hanem csak egy magyar n√©pet megnyomor√≠t√≥ cig√°ny vajda feletti gy√Ķzelem, de ett√Ķl m√©g fontos, mert ezt a gy√Ķzelmet
sokan sok féle célra kívánják majd felhasználni.

A Trianon II -t persze ezzel is el√Ķ lehet seg√≠teni, de arr√≥l nemr√©giben m√°r √≠rtam, hogy ism√©t h√°rom r√©szre akarj√°k szak√≠tani haz√°nkat csak most m√°r v√©gleg, ez√©rt al√°bb idem√°solom az el√Ķz√Ķ √≠r√°somat is.

Teh√°t mind a k√©t oldal haza√°rul√≥ a fentiek alapj√°n aki megszavazta, √©s aki nem az is. Ezek a t√©nyek. Benn√ľnket most az Orb√°n foszt ki, de az ellenz√©k a hib√°s akik direkt nem fogtak √∂ssze, √©s hagyt√°k, hogy ez a b√ľd√∂s tolvaj maradjon hatalmon. Nem kellene senkit kilakoltatnia, mert a 2/3 -al hat√°lyon k√≠v√ľl tudn√° helyezni a v√©grehajt√°si t√∂rv√©nyt, illetve a lopott p√©nzb√Ķl ki tudn√° fizetni egyfajta k√°rp√≥tl√°sk√©nt az emberek tartoz√°sait, vagy elengedtetni a bankokkal, hiszen az is az √∂v√©k, √©s belehetne vezetni a felt√©tel n√©lk√ľli havi alapj√∂vedelmet.

"Végveszélyben a haza

Újra három részre akarják szakítani hazánkat

Tisz√°ig j√∂nn√©nek majd a rom√°nok, a t√∂bbi r√©sz sorsa m√©g nem teljesen tiszt√°zott, szerb, horv√°t, osztr√°k, √©s szlov√°k nacionalist√°k leselkednek a Duna–Tisza k√∂z√©re, √©s a Dun√°nt√ļlra

Orb√°n Viktor az aki ezt biztos√≠tan√° az √ļjabb Bratianu √©s Benes tengely r√©sz√©re, mivel ez a c√∂l√∂ptekn√Ķs mini dikt√°tor p√©nz√©hess√©ge, az √∂sszes t√∂bbi cig√°ny vajd√°√©t fel√ľl m√ļlja.

Orb√°n Viktor a tud√°s√°val senkit sem tudna legy√Ķzni, m√©g a lopott p√©nz√©vel egy√ľtt sem, mivel teljesen bunk√≥ k√©pess√©g n√©lk√ľli piti tolvaj, viszont vakmer√Ķ √©s becsv√°gy√≥, a haz√°nkra leselked√Ķ nagyhatalmi karvalyt√Ķk√©seknek √≠gy kap√≥ra j√∂n Viktor, ez√©rt van az, hogy egyenl√Ķre mindenkit legy√Ķzhet – hol az IMF -t, hol az Eur√≥pai Uni√≥t, hol pedig a teljes hazai „ellenz√©ket”-, √©s √©p√≠theti az √ļjabb Hitleri n√°cizmust amit majd ha elj√∂n az id√Ķ nemzetk√∂zi √∂sszefog√°ssal (antant) legy√Ķzhetik a dikt√°tork√°t, aki majd egy d√©l amerikai √°llamban saj√°t l√°bra √°ll a kis csal√°dj√°val, Magyarorsz√°got pedig ism√©t h√°rom r√©szre szak√≠tan√°k, csak most m√°r v√©gleg.

A fentieket a d√©lszl√°v titkos szolg√°latokt√≥l sziv√°rogtatt√°k ki m√°r vagy h√°rom √©ve, de nem tett√ľk k√∂zz√©, mivel rem√©nykedt√ľnk benne, hogy nem marad hatalmon, viszont az √∂rd√∂gi terv ki√∂tl√Ķi a fent le√≠rtak miatt hatalomban tartott√°k, hogy l√©tre hozza √©s felfegyverezze a n√°ci Magyarorsz√°got, m√©g lehet, hogy koncentr√°ci√≥s t√°borokat is √©p√≠tenek annak √©rdek√©ben, hogy m√©g ink√°bb el√≠t√©lhet√Ķbb legyen a „n√°ci” Magyarorsz√°g, az √ļjabb holokauszt√©rt, √©s m√©lt√≥ b√ľntet√©s√ľl v√©gleg h√°rom r√©szre szak√≠ts√°k.

Dr√°ga magyar testv√©reim, a fentieket vegy√©tek nagyon komolyan, mivel aki olvasta √≠r√°saimat az elm√ļlt t√≠z √©vben az tudja, hogy sajnos minden √ļgy alakult ahogyan el√Ķre jeleztem azokat, mivel √©n nem j√≥s vagyok, csak j√≥l t√°j√©kozott.

A NER csak ebb√Ķl √°ll, √©s addig is mehet a lop√°s rabl√°s, √©s n√©pirt√°s, amir√Ķl az eg√©sz vil√°g tud, csak senkit nem √©rdekel.

Kelt: Kecskeméten, 2018 augusztus 22.

Borbély József
kormányzó"
Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse
RSS
HŪrek

LetŲltťsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
GenerŠlŠsi idű: 0.20 mŠsodperc 3,835,979 egyedi lŠtogatů