2020. Szeptember 18. 17:11
Navigáció
· Fõoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETÕ
Rszvny ignyls
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvû leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bûnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Bks Karcsony...
Eurpa veszlyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vszhelyzet! (...
Mrcius 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
768.)Valaki a faszára húzhatná most már ezt a "demokráciát"
Az a töketlen Baló a Momentum sztárolása közben az Olimpiai népszavazásra történõ aláírás gyûjtés kapcsán azzal hülyíti a nagyérdemût, hogy a parlament épülete a demokrácia jelképe, csak egy kicsit nagyra sikerült ...
767.)A bírói itt vallja be, hogy az elnöke utasította!
Borbély József kormányzó által írt beadványa nagy sokkot okoz a bíróságon. Néha még azt is bevallják a bírók, hogy utasítják õket.

766.)Megtörték a csendet?
Agyára ment a korrupció – Gondnokság alá helyeztetnék az „Apostoli Magyar Királyság kormányzóját”

Úgy tûnik, nem fér bele a szabad véleménynyilvánításba, ha valaki a hazai korrupció aktív résztvevõinek tekinti a felszámolókat, az ügyészeket és a bírókat, állandó fejfájást okozva ezzel az igazságszolgáltatásnak. Borbély Józsefet – aki magát az „Apostoli Magyar Királyság” kormányzójának tartja – az ügyészség gondnokság alá akarja helyeztetni. Ha ez sikerül, Borbély kellemetlenkedéseivel nem kell többet számolniuk a hivataloknak.Teljes cikk a 168 óra oldalán...
765.)Cölöpteknõs és az október huszonharmadika

A cölöpteknõs Orbán Viktoron már az október 23-a sem segített, pedig nagyon számított rá, mivel így, hogy megint nem sikerült a magyar emberek nagy többségének bölcsessége folytán kirobbantania a forradalmat, egyre nagyobb veszélybe kerül az összeharácsolt vagyonának, és a hatalmának a megtartása, mivel sem Orbán sem pedig a "mûfüves" focibíró jelölt sípmester invitálására sem ment ki annyi személy a Kossuth térre, hogy elegen legyenek egy újabb 56'-hoz. Köszönet ezért mindenkinek!

Az „Elit takarodj” címû 2016. október 15-i írásunk is hozzájárulhatott, hogy nem dõltek már be az emberek sem Viktornak, sem a többi kommunistának (Gyurcsány, Bokros stb.), ezért a térre beengedett most éppen fideszes csinovnyikok létszáma sem igen haladta meg a budapesti dohányboltosokét, éppúgy mint tavaly a tapolcai idõközi választáson, ahol Magyarország miniszterelnökére az újságírókon és a TEK - eseken kívül alig 40-en voltak már csak kíváncsiak.

A hatalmi „elit” mészároslõrinceihez és csányisándoraihoz vándorolt ezermilliárdok már nem csak a Magyar és a nemzetközi közvélemény valamint a hazai nyomozóhatóságok elõtt, hanem a nemzetközi bûnüldözõ szervek elõtt is ismerté váltak, ezért csak idõ kérdése, hogy mikor kezdik begyûjteni az érintetteket, ahogyan azt a szomszédos „kevésbé demokratikus” országokban már egyre sûrûbben megtesznek, lásd Romániában már az érsek urat is elõvették, na nem a secus Orbán által kitüntetett Tõkést, Áder pedig a 60 -ik évforduló tiszteletére egy III/2-t, vagy a Varga Mihály elvtárs a Kossuth Holdingos Kosik elvtársat.

A forradalomra és Pintér által vizionált, illetve áhított éhséglázadásra akkora szüksége lenne a nagyuraknak mint a 40 napja éhezõnek egy falat kenyérre, mivel ha zavargások beindulnának belehetne vezetni a rendkívüli állapotot, és akkor senki nem tudna kutakodni tovább a „Nemzeti” tolvajok után.

Ezt a kis cölöpteknõsünket sem félti, vagy féli már senki, mivel se tekintélye se hatalma nincsen, mert már a csinovnyikjai sem mennek ki a térre, se öntudatból se félelembõl, sõt már érdekbõl sem, hanem hagyják veszni hamar, mert vége van, mert egy öreg valóban hithû kommunista barátom azt mondta, hogy onnan lehet tudni, ha egy rendszernek vége van, hogy a „kedves” vezetõrõl elkezdenek terjedni azok típusú viccek, hogy például, Miért nem lehet Rákosi kolbászt kapni? Mert még nem döglött meg a disznó. A mi kedves vezetõnknek már következmények nélkül lehet mondani, hogy egy geci. A jegybank elnököt következmények nélkül lehet rabruhában ábrázolni a fõváros több ezer hirdetõoszlopán. A hivatalos személyek Be. szerinti feljelentési kötelezettsége ide vagy oda, a parlamentben a képviselõk egymást és a miniszterelnököt vádolják lopással, mi több hazaárulással és népirtással, tegyük hozzá nem is alaptalanul, de ezidáig mindenesetre következmények nélkül, DE NEM LESZ EZ MINDIG ÍGY.

Ki kell tartanunk a végsõkig, mert erre nem számítottak, és ez ellen, hogy otthon maradunk, nem tudnak tenni semmit, mert amíg nincs anarchia addig nem vezethetõ be rendkívüli állapot sem, és elõbb utóbb a valódi gabonázók kezén is kattan a bilincs (Bajnai, Simicska, Gyurcsány, Orbán és a többiek) és gyõzni fog a Fotelforradalom, tudva, hogy ennek a fajta forradalomnak is vannak áldozatai, de ne adjuk meg az esélyét annak, hogy legyõzhessenek bennünket, mert ha kimennénk az utcára, akkor okot adnánk arra, hogy helyre állíthassák a „rendet”.

A Magyar nép bölcsessége folytán egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy betudjuk vezetni a világon az új tisztán elektronikus fizetõeszközt, és a feltétel nélküli alapjövedelmet, mely a jóléti társadalom és a világbéke alapja.I. József Nimród Bátor Atilla
764.)ELIT TAKARODJ!
(ORBÁN GYURCSÁNY vona JUHÁSZ PÉTER NÉPSZABADSÁG HÍR TV ATV ÚJSÁGÍRÓK AKADÉMIKUSOK HIVATALVEZETÕK ÜGYÉSZEK BÍRÓK FÕRENDÕRÖK ÉS EGYÉB HASZONÉLVEZÕK STB.)
HAZUDTATOK, LOPTATOK ÉS GYILKOLTATOK ÉJJEL ÉS NAPPAL!


Most pedig az "ellenzék" az utcára akarja vinni az embereket a Népszabadság bezárásának az ürügyén - mint mikor Kassát bombázták -, Orbán kérésére, hogy ennek kapcsán kedvére be tudja vezetni a rendkívüli állapotot, és a TEK-esekkel példát tudjon statuálni, mint 48', 56', 2006' -ban, sajnos ezek szerint nemcsak egyszer volt Budán kutyavásár...

Ha valakinek még nem volt "Átlátszó" a pártok nagyoperettje, a Friderikusz most lerántotta a leplet a hitgyülirõl ATV-rõl Vajnáról hogy egy a kuckó a kemencével, ezért írta Tölgyessy Péter, hogy Orbán együtt bukik az ellenzékével. Igen ez így lesz, ez nem ígéret.
Annyira nincs már aki tüntessen, hogy az önkormányzatokkal vezényeltetik ki az egyébként magyarországi viszonylatban jól keresõ dolgozóikat tüntetni.

Készülnek már a titkosszolgálatok október 23-i "forradalom vagy ellenforradalom" kirobbantására, a múlt héten a lakhatási jogért tüntetõkön tesztelték az új megfiatalított hajcsárcsapatot, mivel az úgynevezett Kossuth tériek már kikoptak (Koppány Csoport, Balog Béla, Simó Endre a Szociális Fórum-tól, Dabasi Tamás Fehér Kéményseprõk stb. csak a megafonokat lehetett beazonosítani mint egyfajta stafétát) ugyanis õk már nem vettek részt ezen a megmozduláson, csak a Lendvai Ildikóval találkoztam aki mondta, hogy itt vannak a "többiek" de azok már az esti Kossuth téri Népszabis tüntetésre gyúrtak, amire a lakhatásosokat is buzdították a II. János Pál pápa téren.

Kedves Mindenki- és aki nem érzi magát a romlott elithez tartozó hazaárulónak, az ne ugorjon be se a demokráciát féltõ akadémikusoknak, sem a sajtószabadságot féltõ most "kirúgva" is igen jól keresõ bértollnokoknak, mert mind az Orbán kutyái õk, hiába kerestük õket a kifosztásainkkal kapcsolatban, érdemben, illetve kellõ gyakorisággal sohasem tudósítottak arról. Egyék meg amit fõztek, illetve fõjenek most már a saját levükben, ne hagyjuk többé manipulálni magunkat.Maradjatok Otthon, mert ez észjáték, gyõzzön a Fotelforradalom!
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hrek

Letltsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idõ: 1.66 másodperc 4,019,861 egyedi látogató