791.)Október 23-ra és más korra is
Írta: BorbelyJozsef - Dátum: 2018.10.19. 20:43:19

Nemcsak Orbán Viktor az aki halálos veszedelmet hoz ránk a Magyar Népre, hanem elsõ sorban azok az "ellenzéki" párt "vezérek" és tuaregek meg Bíró Icák akik az utcára meg stílszerûen most a Vérmezõre hívják az Orbán rendszer ellen tüntetni a már szinte végsõkig elkeseredett embereket megismételni az 56'-t, mely végsõ veszedelembe sodor mindenkit, mert az utcán az állig felfegyverzett, és az öldöklésre kiképzett "anyagyilkos" túlnyomórészt izraeli zsoldos katonák vérbe fojtanák ezt a kvázi forradalmat is, ugyanis ez az Orbánék és a teljes hatalmi elit érdeke is, mert a bal és a jobb oldal együtt tették tönkre, illetve lopták el az országot, és miután már nem tudják titkolni, kiderült ország világ elõtt, hát kellene nekik a forradalom mint egy falat kenyér, hogy a hatalmukat megtartsák. A "Shepherdek", a Hazát eladó Káslerek, "Alkotmányos Ellenállók" Nemzet gyûlõk stb. is mind mind tudottan, vagy tudni kelletten a hatalom kutyái. Soha a világon még ez idáig nem tudott gyõzni egyetlen egy forradalom sem, kamu az errõl szóló történelem, Dózsa magas rangú katonatiszt volt, nem pedig a felkelõ nép gyermeke, Bem apó pedig karrier katona volt aki miatt rengeteg magyar honvéd esett áldozatul feleslegesen, majd török pasaként fejezte be katonai pályafutását.

Hogy akkor mi a teendõ? Nem szabad az õ kottájukból játszanunk, ne én gyõzzelek meg benneteket, hanem nézzetek utána amiket állítok, hogy úgy van-e, hogy gyõzött e valaha egy forradalom is, hogy ezek az utcára hívó emberkék kicsodák, és akkor rájöttök, hogy átverés, csak akkor felmerül a kérdés, hogy akkor kik is ezek a Bíró Icák - sajnálom, hogy most Õt kellett megtalálnom, de hiába figyelmeztettem, hogy nem jó úton jár, nem bírtam meggyõzni, hogy egyedül a jogi út létezik ami eredményre vezethet, mivel a hazaáruló senkiházi jogászai mind átverték - viszont mindnyájunk érdekében Icura sem lehetek tekintettel, pedig nyilván és nagyon bízom benne, hogy nem gazember mint a Pataki Attila akivel annak idején tartottunk együtt Bicskén lakossági fórumot a hitel károsultaknak, azóta viszont 6 milláért beszorult a feje Orbán farpofái közé, ennyit a celeb forradalmárokról, ja és persze Attila a Békemenet élharcosa lett azóta, ilyenek a Szandi meg az 56' -s gyilkos felmenõkkel rendelkezõ Hobó is.

Nagyon szépen kérünk Mindenkit, hogy minden utcai rendezvénytõl, legyen az akár ünnepség, vagy tüntetés tartsátok magatokat és családtagjaitokat barátaitokat és ismerõsöket távol, illetve az ismeretleneket is szólítsátok meg, és beszéljétek le az utcai demonstrációról ha kell ezt az írásomat ajánljátok a részükre tájékozódásul.
Többet ésszel mint erõvel, biztos tudjátok, hogy csak az eredeti ötletért "fizetnek". Kétszer ne lépjünk ugyanabba a folyóba.

Ha a türelmünket nem veszítjük el, és nem táncolunk úgy ahogy õk furulyálnak akkor hamarosan miénk a gyõzelem. Ki kell tartanunk. Kitartás!!!
BorbélyJózsef 
kormányzó

Kelt Kecskeméten, 2018 október 17. napján